Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Rådgivning och kurser inom ekologisk produktion

Funderar du på att ställa om till ekologisk produktion? Du kan ta del av kostnadsfri rådgivning. Vi anordnar även kurser, fältvandringar och studieresor!

Rådgivning

Rådgivningen finansieras av EU genom landsbygdsprogrammet och snart kommer information om vilka rådgivare som finna att tillgå. Du är också välkommen till våra kurser, fältvandringar och studieresor.

Samordning, allmänna frågor om ekologisk produktion

Christoph Hochmuth, Länsstyrelsen
Telefon 010-2236405

Anna Engstedt, Länsstyrelsen
Telefon 010-22 36 243

Kurser och andra aktiviteter

Länsstyrelsen anordnar i samarbete med andra organisationer olika aktiviteter under året. Det kan till exempel vara kurser, studieresor, gårdsvandringar och fältvandringar. Aktiviteterna finansieras helt eller delvis av landsbygdsprogrammet. Några är kostnadsfria för deltagarna, andra har en liten deltagaravgift. Kurserna riktar sig till dig som har ekologisk produktion, funderar på att ställa om eller är nyfiken på vad det innebär att producera ekologiskt. Aktiviteterna annonseras i Kalendern samt i tidningen Förvetet.

Kalendern Länk till annan webbplats.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss