• Eldningsförbud i hela länet

    Nu är det eldningsförbud i hela Jönköpings län. Nu är brandrisken stor och samtliga kommuner i länet har beslutat om eldningsförbud för att minska risken för brand i skog och mark. Förbudet gäller från och med kl. 10.00 tisdag 30 maj och tills vidare.

Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Nyheter och press

Vi på länsstyrelsen arbetar aktivt med att sprida viktig samhällsinformation till allmänheten. Webbplatsen och våra nyheter ger dig möjlighet till insyn i vårt arbete. Du kan också titta i vårt diarium där alla inkomna ärenden finns.

Presstjänst

Du som journalist är alltid välkommen att kontakta länsstyrelsens presstjänst. Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt person så att du snabbt får svar på dina frågor.
OBSERVERA: Vi tar inte emot anmälningar om brister i till exempel djurhållning på pressnumret eller på e-postadressen till presstjänsten. Vill du anmäla att djur far illa gör du det via den här länken
Anmälan om bristande djurhållning Länk till annan webbplats.

Presstjänsten är bemannad under helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.30.
Telefonnummer: 010-223 61 32
E-post: press.jonkoping@lansstyrelsen.se (Öppnas vardagar)

Prenumerera via RSS

Prenumerera via e-post

Vill du prenumerera på denna sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Hantera prenumeration

Diarium

I vårt diarium registreras dagligen nya ärenden och handlingar i pågående ärenden liksom beslut.

Sök i Länsstyrelsernas diarier Länk till annan webbplats.

Kalender

I kalendern visas de aktiviteter som Länsstyrelsen anordnar eller är medarrangör till. När du klickar på en aktivitet i kalendern öppnas den i ett nytt fönster.

Sök i kalendern

Grafisk profil och logotyp

Länsstyrelsen i Jönköpings läns logotyp får bara användas i projekt där vi deltar som en aktiv part. Om du behöver ha tillgång till vår logotyp eller har frågor kring hur logotypen får användas, skicka ett meddelande via e-post till myndighetens kommunikationsenhet.

Uppge gärna i vilket syfte du vill använda logotypen och även vilket format som önskas så hjälper vi gärna till.

E-post: Info.Jonkoping@lansstyrelsen.se


Sociala medier

Du kan följa vårt arbete i sociala medier, prata med oss på Facebook, följ oss på Twitter eller se våra filmer på YouTube.

I våra sociala medier delar vi bland annat nyheter, tips på evenemang, kurser och lediga jobb. Vi svarar på de frågor som kommer in, främst under kontorstid. Vid behov kan flödet även användas för krisinformation.

Här finns vi:

Facebook Länk till annan webbplats.

Twitter Länk till annan webbplats.

Youtube Länk till annan webbplats.

Linkedin Länk till annan webbplats.

Kontakt

Länsstyrelsens presstjänst