Nyheter och press

Vi på länsstyrelsen arbetar aktivt med att sprida viktig samhällsinformation till allmänheten. Webbplatsen och våra nyheter ger dig möjlighet till insyn i vårt arbete. Du kan också titta i vårt diarium där alla inkomna ärenden finns.

Presstjänst

Du som journalist är alltid välkommen att kontakta länsstyrelsens presstjänst. Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt person så att du snabbt får svar på dina frågor.
OBSERVERA: Vi tar inte emot anmälningar om brister i till exempel djurhållning på pressnumret eller på e-postadressen till presstjänsten. Vill du anmäla att djur far illa gör du det via den här länken
Anmälan om bristande djurhållning Länk till annan webbplats.

Presstjänsten är bemannad under helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.30.
Telefonnummer: 010-223 61 32
E-post: press.jonkoping@lansstyrelsen.se (öppnas vardagar)

Prenumerera via RSS

Prenumerera via e-post

Vill du prenumerera på denna sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Hantera prenumeration

Diarium

I vårt diarium registreras dagligen nya ärenden och handlingar i pågående ärenden liksom beslut.

Sök i Länsstyrelsernas diarier Länk till annan webbplats.

Kalender

I kalendern visas de aktiviteter som Länsstyrelsen anordnar eller är medarrangör till. När du klickar på en aktivitet i kalendern öppnas den i ett nytt fönster.

Sök i kalendern

Pressbilder

Länsstyrelsens pressbilder får användas fritt vid rapportering om vår verksamhet. Ange fotografens namn och Länsstyrelsen i Jönköpings län vid användning.

Pressbilder på länsledningen: Helena Jonsson, landshövding och Johan Löwenadler Davidsson, länsråd Länk till annan webbplats.

Kontakta kommunikationsenheten via e-post info.jonkoping@lansstyrelsen.se om du önskar pressbild på någon annan av myndighetens medarbetare.

Grafisk profil och logotyp

Länsstyrelsen i Jönköpings läns logotyp får bara användas i projekt där vi deltar som en aktiv part. Om du behöver ha tillgång till vår logotyp eller har frågor kring hur logotypen får användas, skicka ett meddelande via e-post till myndighetens kommunikationsenhet.

Uppge gärna i vilket syfte du vill använda logotypen och även vilket format som önskas så hjälper vi gärna till.

E-post: Info.Jonkoping@lansstyrelsen.se

Sociala medier

Du kan följa vårt arbete i sociala medier, prata med oss på Facebook, följ oss på Twitter eller se våra filmer på YouTube.

I våra sociala medier delar vi bland annat nyheter, tips på evenemang, kurser och lediga jobb. Vi svarar på de frågor som kommer in, främst under kontorstid. Vid behov kan flödet även användas för krisinformation.

Här finns vi:

Facebook Länk till annan webbplats.

Youtube Länk till annan webbplats.

Linkedin Länk till annan webbplats.

Kontakt

Länsstyrelsens presstjänst

Dela sidan:

Landshövding

Helena Jonsson

Besöksadress

Hamngatan 4, Jönköping

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss