Nya jobb på landsbygden

Länsstyrelsen erbjuder kompetensutveckling och stöttning inom grundläggande livsmedelshygien, HACCP, marknadsföring på sociala medier, e-handel, starta livsmedelsföretag med mera.

Aktiviteterna riktar sig till alla som driver eller planerar att starta upp företag på den halländska landsbygden.

Aktuella aktiviteter hittar du i Länsstyrelsens kalender

Kompetensutveckling och rådgivning som du kan anmäla dig till hela året

Livsmedelssäkerhet grundkurs

Grundkursen i Livsmedelsäkerhet är en endagsutbildning. Kostnad för dagen är 400 kr exklusive moms för material, diplom och mat under dagen. Nu, under rådande omständigheter utförs utbildningen digitalt via Teams. Vanligtvis är den digitala kursen uppdelad på två halvdagar.

Grundkursen i Livsmedelsäkerhet erbjuds även som e-learning för dig som har svårt att komma loss till den lärarledda utbildning. Kostnad 400 kronor exklusive moms för internet inloggning, support vid problem samt avslutande diplom.

Lär dig arbeta med HACCP i praktiken

Tvådagarsutbildning. Kostnad: 1 200 kronor exklusive moms för material, diplom och mat under dagarna. Nu, under rådande omständigheter utförs denna utbildning digitalt via Teams. Kursen börjar med en digital del och avslutas med en gemensam kursdag via Teams.

HACCP i praktiken på din anläggning

Tid: Fyra timmars rådgivning på plats, med hjälp för att se att HACCP uppfylls.

Plats: På din anläggning.

Kostnad: 1 860 kronor exklusive moms för 4 timmar rådgivning på plats samt dokumentation.

Anmälan och frågor:

Ingvor Johansson, 010-224 33 93, ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

Per Johansson, 070 915 01 78, per.johansson@anticimex.se

Utbildning i att starta livsmedelverksamhet

Länsstyrelsen erbjuder kurs för dig som tänker starta verksamhet där man hanterar livsmedel på den halländska landsbygden.

Hitta nya försäljningsmöjligheter med e-handel

Nu, mer än någonsin tidigare är det dags att erbjuda varor och tjänster via internet! Den här rådgivningen hjälper dig att optimera ditt företag och hitta nya försäljningsmöjligheter med hjälp av e-handel.

Marknadsföring på sociala medier

Att arbeta med sociala medier är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag idag, och med vår rådgivning kommer ni att få lära er allt ni behöver veta och lite till för att lyckas på sociala medier. Vi går igenom hur man väljer rätt kanaler, bilder, texter, hur man skapar och driver en Facebook-sida samt hur man kopplar ihop hemsidan med sina sociala medier.

Rådgivning för minskat matsvinn

Minskat matsvinn är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag som hanterar livsmedel. För dig som hanterar livsmedel på den halländska landsbygden erbjuder vi subventionerad enskild rådgivning på ditt företag, alternativt grupprådgivning.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anders Thornberg

Besöksadress

Slottsgatan 2

Postadress

301 86 Halmstad

Organisationsnummer

202100-2353

Följ oss