Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Djurägare som söker mark

I första hand vänder sig förmedlingen till de djurägare som är intresserade av betesdrift på naturliga betesmarker. Andra önskemål, som att hitta mark för att skörda grovfoder på, går också bra. Alla betesdjur är välkomna i betesförmedlingen.

Anmäl intresse för att hitta bete till dina djur

Dina uppgifter publiceras på vår webbplats. Förmedlingen bygger på att du som djurägare fyller i en intresseanmälan så att markägare kan ta kontakt med dig. Intresseanmälan ligger kvar på vår webbplats till och med årsskiftet varje år.

Länsstyrelsen tillhandahåller endast denna digitala plattform och förmedlar inte kontakt mellan parter. Det krävs eget initiativ för att skapa kontakt för eventuellt samarbete.

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Vad söker du? * (obligatorisk)
Vad söker du?
Hur stor areal betesmark behöver du på ett ungefär? * (obligatorisk)
Hur stor areal betesmark behöver du på ett ungefär?

Välj kommun/kommuner * (obligatorisk)
Välj kommun/kommuner


Så hanterar vi dina personuppgifter

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet betesförmedling. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas efter två år. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt

Enheten för landsbygd

Gruppnummer handläggare 010-223 51 77

Dela sidan:

Landshövding

Carl Fredrik Graf

Besöksadress

Östgötagatan 3, Linköping

Postadress

581 86 Linköping

Organisationsnummer

202100-2270

Följ oss