Gårdsbutiker och mathantverkare i Kalmar län

Handla lokalproducerade livsmedel hos våra gårdsbutiker och mathantverkare i Kalmar län. Njut av all det goda som finns här. Ta paus och en fika med Kalmar läns lokala smaker eller varför inte ge bort en matig present nästa gång?

På kartan hittar du gårdsbutiker, mathantverkare, caféer och restauranger som erbjuder lokalproducerade produkter. Vill du veta mer om dem och vilka öppettider de har? Ta dig vidare till deras hemsidor via länkarna som finns i kartan.


Klicka på symbolen Lagerlista (till höger i kartan). Där kan du välja vad du vill visa i kartan. Du kan göra två val, verksamhet och produkt.

Om du inte kan zooma och flytta på kartan kan du behöva uppdatera din webbläsare eller använda en annan webbläsare. Du kan också prova att klicka här Länk till annan webbplats..

Vill du vara med?

Producerar du lokal mat i Kalmar län och vill vara med på kartan? Fyll i anmälningsformuläret. Länk till annan webbplats.

Länsstyrelsen förbehåller sig rätten att besluta om anmälda verksamheter stämmer överens med kartans syfte.

Kalmar län - en kulinarisk region

Vill du lära dig mer om Kalmar län som kulinarisk region? Ta del av Kalmar läns terroiratlas som beskriver östra Smålands och Ölands lokala smaker i ett historiskt perspektiv "Smaken av östra Småland och Öland".

 

Kontakt