Höga flöden i Uppsala länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

Beställning av varningsmottagare

Missade du att hämta ut din varningsmottagare? Har du en verksamhet som behöver fler? Fyll i formuläret nedan för att beställa en varningsmottagare. Vi skickar din varningsmottagare när den stora utdelningen är avslutad. Det beräknas ske under det första kvartalet 2024.

Under hösten 2023 och i början av 2024 pågår utdelning av varningsmottagare till hushåll och verksamheter i beredskapszonerna runt Forsmarks kärnkraftverk. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) delar ut varningsmottagarna i samarbete med länsstyrelsen.

Invänta din brevavi

Utdelningen av varningsmottagare pågår fortfarande. Du som i höstas fick ett gult vykort om att varningsmottagare är på väg, kommer också att få en brevavi hem med posten.

Om du inte har fått någon brevavi i slutet av mars beställer du en varningsmottagare genom att fylla i formuläret nedan.
Ligger leveransadressen i beredskapszonen? * (obligatorisk)
Ligger leveransadressen i beredskapszonen?Anledning till din beställning
Anledning till din beställningHar du fått ett gult vykort med texten "Snart kommer din varningsmottagare" * (obligatorisk)
Har du fått ett gult vykort med texten "Snart kommer din varningsmottagare"


Om ditt företag eller verksamhet ligger i beredskapszonen runt Forsmarks kärnkraftverk och saknar varningsmottagare eller av andra skäl behöver beställa varningsmottagare kan du göra det via formuläret nedan. Om ni behöver fler varningsmottagare ska skäl till detta anges.
Ligger leveransadressen i beredskapszonen? * (obligatorisk)
Ligger leveransadressen i beredskapszonen?Anledning till er beställning * (obligatorisk)
Anledning till er beställning


Kontakt

Kontakt för beredskapsfrågor

Telefon: 010-22 33 000

Dela sidan:

Landshövding

Stefan Attefall

Besöksadress

Bäverns gränd 17

Postadress

751 86 Uppsala

Organisationsnummer

202100-2254

Följ oss