Nyheter och press

Länsstyrelsen arbetar aktivt med att sprida viktig samhällsinformation till medborgarna och medierna. Webbplatsen och våra pressmeddelanden är ett sätt att ge dig service och insyn i vårt arbete. Du kan också titta i vårt diarium där alla inkomna ärenden finns.

Prenumerera via RSS

Prenumerera via e-post

Vill du prenumerera på denna sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Vill du avsluta din prenumeration, välj Avsluta prenumeration, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Hantera prenumeration

Ladda ner logotyper

Här hittar du vår logotyp som får användas av våra samarbetspartners. Du kan även ladda ned vår grafiska profil som innehåller användning av logotyp, typsnitt, färger och exempel på produkter.

Vår logotyp består av kronan som symboliserar att vi representerar staten och vapensköldarna för Härjedalen (smidestång, räckhammare och två smideshammare) och Jämtland (hund, älg och falk). Grunden är det heraldiska vapnet för Jämtlands län som fastställdes 1935.

Logotypen finns som stående och liggande variant.

Hur får jag använda logotypen?

Länsstyrelsen Jämtlands läns logotyp får bara användas i projekt där vi deltar som en aktiv part. Om du behöver en annan utformning av vår logotyp eller har frågor kring hur logotypen får användas, vänd dig till kontaktpersonen på denna sida.

Det är inte tillåtet att använda den på ett sådant sätt att det ger intryck av att länsstyrelsen eller annan myndighet står bakom, till exempel som del i ett varumärke.

Det finns olika format som passar för olika medier:

Kontakt

Kommunikation Länsstyrelsen Jämtlands län