Aktuella varningsmeddelanden i Jämtlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Fakturering

Från och med 1 april 2019 ska alla inköp i offentlig sektor faktureras med e-faktura. Skicka helst fakturan via PEPPOL:s nätverk. Vi accepterar inte pdf-fakturor.

  • Märk fakturan med ordernummer eller beställarreferens.
  • VAT-nummer: SE202100245201
  • Organisationsnummer: 202100-2452

Länsstyrelsen tillämpar 30 dagars förfallotid. Fakturerings- eller expeditionsavgifter med mera godkännes inte.

Har du frågor kontakta oss på ekonomi.jamtland@lansstyrelsen.se

Att skicka e-faktura till Länsstyrelsen i Jämtlands län

Vi använder Statens servicecenters e-handelstjänst i Visma Proceedo med systemleverantör Visma Commerce.

I första hand vill vi att elektroniska fakturor skickas via PEPPOL-nätverket. Det finns dock flera alternativ att skicka e-faktura till oss:

Via PEPPOL

Adress i PEPPOL är 0007:2021002452

Mer information om PEPPOL finns på Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats..

Via Länsstyrelsens leverantörsportal

Om du inte har möjlighet att skicka elektroniska fakturor kan ni kostnadsfritt använda vår leverantörsportal för att registrera dem manuellt. Kontakta oss via ekonomi.jamtland@lansstyrelsen.se så skickar vi en inbjudan till leverantörsportalen.

Via andra kommunikationslösningar

Vi använder oss av Statens servicecenters e-handelstjänst och systemleverantören Visma Commerce för att ta emot e-fakturor. Din leverantör av e-fakturatjänster kan eventuellt ha fler möjligheter utöver PEPPOL att skicka e-fakturor till Visma Commerce.

Omvänd moms – byggmoms

Observera att Länsstyrelsen omfattas av bestämmelserna som gäller omvänd skattskyldighet för byggtjänster. På faktura till Länsstyrelsen som gäller byggtjänster ska alltså omvänd moms tillämpas.

Kontakt