Snöfall i Hallands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

Utlysningar

På den här sidan hittar du aktuella utlysningar i länet.

En utlysning innebär att Länsstyrelsen under en tidsperiod öppnar upp för ansökningar om pengar till en utvald satsning. I en utlysning står det bland annat hur mycket pengar som finns att söka, vilka som kan söka stödet och när projektet ska genomföras.

Aktuella utlysningar

Här samlar vi aktuella utlysningar i länet.

De flesta av våra utlysningar har koppling till olika typer av stöd. Mer information om dessa utlysningar hittar du på respektive webbsida om stödet på vår webbplats. Rutan nedan uppdateras endast när vi har vissa specifika utlysningar vi vill berätta om som inte är kopplade till något stöd.

Utlysning inom landsbygdsprogrammet - stöd till samarbeten nya jobb

Länsstyrelsen i Hallands län utlyser 687 104 kronor för att utveckla produkter, metoder, processer och tekniker och sedan sprida resultatet. Stöden är till för samarbeten och pilotprojekt för att utveckla näringslivet utanför jordbrukssektorn. Det finns möjlighet för jordbruksföretag att genom samarbete leverera samhällsnytta och samtidigt ge möjligheter till inkomster och att bredda sin verksamhet. Syftet är att nya små företag startar, att företag utvecklas och att fler arbetstillfällen på landsbygden skapas.

Utlysningen omfattar ansökningar om stöd till samarbeten nya jobb som kommer in till Länsstyrelsen under perioden 28 november – 12 december 2022.

Hur ansöker jag?

Du söker stödet i Jordbruksverkets e-tjänst för företagsstöd, projektstöd och miljöinvestering Länk till annan webbplats.

Sista ansökningsdag är den 12 december 2022.

Mer information om stödet samarbeten för nya jobb på landsbygden Länk till annan webbplats.

Kontakt

Länsstyrelsen i Hallands län

Välkommen att kontakta oss på:

Telefon 010 - 224 30 00 (Växel)