Vind i kombination med snöfall i Stockholms länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

Länsstyrelsen Stockholm – Stockholm

Hitta ditt nästa besöksmål

Besök vackra naturreservat, hitta kulturminnen eller dolda pärlor, i ditt egna län eller runt om i Sverige. I Stockholms län finns till exempel över 340 naturreservat, två nationalparker och den kungliga nationalstadsparken.

KALENDER

´
 • 27 mar 2023 Klocka som ikon 08.30 - 10.15
  Frukostseminarium om kurser i digital kompetens för nyanlända personer Vi lever i ett samhälle som digitaliseras snabbt där offentliga tjänster alltmer sammanflätas med digitala plattformar vilket ställer högre krav på nyanlända invånare. Mot den bakgrunden bjuder vi in ...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 29 mar 2023 Klocka som ikon 09.00 - 16.00
  Säker dricksvattenförsörjning under höjd beredskap Vårt civila försvar ska stärkas och planeringen för dricksvattenförsörjningen under höjd beredskap behöver utvecklas. Välkommen till ett kunskapshöjande seminarium och dialog!

  Anmälningsdatum är passerat

 • 29 mar 2023 Klocka som ikon 09.00 - 12.00
  Blir det vi bygger bra? – I spåren av trafikbullerförordningen Bullernätverket bjuder in till ett seminarium om bostadsutformning och lagstiftning. Under seminariet kommer vi att belysa problem och svårigheter inom området samt lösningsorienterade exempel.

  Anmälningsdatum är passerat

 • 30 mar 2023 Klocka som ikon 09.00 - 09.50
  Välkommen på Digital friluftsfrukost Kommuner berättar: Naturlek och äventyr för barn och unga. Börja arbetsdagen på bästa sätt och få tips och inspiration till hur du kan arbeta med friluftsliv i din kommun!

  Anmäl dig här – senast 28 mars

Om oss

Pengar till klimatanpassningar

Nu kan kommuner ansöka om pengar för kunskapshöjande insatser inom områden där kommunen identifierat särskilt behov av klimatanpassning.

"Det bästa med mitt jobb är att ..."

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här berättar några medarbetare vad de uppskattar mest med att arbeta på Länsstyrelsen Stockholm. (Film 2 minuter 20 sekunder)

Vapendetalj blå

Länsstyrelsens verksamhet

Undrar du vad Länsstyrelsen Stockholm egentligen gör? Här ger vi ett litet axplock från vårt verksamhetsår 2022.

NYHETER

 • Illustration: Fotokollage med människor, hus och en fjäril.
  2023-03-23

  Ute nu: Länsstyrelsen och Stockholms län 2022

  Är du nyfiken på vad Länsstyrelsen gör men har ont om tid att läsa på? Ta en titt i vår nya i broschyr ”Länsstyrelsen och Stockholms län 2022”. Broschyren tar avstamp i Länsstyrelsens verksamhet under 2022. I korta ordalag berättar den om vårt breda uppdrag. Följ med på en resa från varmkorv till uppbyggnaden av civilt försvar.