Coronavirus

KALENDER

´
 • 23 apr 2021 Klocka som ikon 13.00 - 15.30
  Release av uppdaterat metodstöd: "Barn och ungdomar utsatta för våld"
  Välkommen till en eftermiddag där vi presenterar det uppdaterade metodstödet: "Barn och ungdomar utsatta för våld" (Signs of Safety).

  Anmälningsdatum är passerat

 • 26 apr 2021 Klocka som ikon 13.00 - 16.00
  Naturförvaltning Stockholms län: Att räkna besökare Denna gång diskuterar vi besökarräkningar och hur de kan hjälpa oss i besökarmottagande och förvaltning av våra naturområden. Mötet anordnas av Länsstyrelsen Stockholm tillsammans med Stiftelsen Tyres...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 27 apr 2021 Klocka som ikon 09.00 - 11.00
  Webbinarium Rasism i arbetslivet, tillfälle 1 Välkommen på ett fördjupande webbinarium om rasism i arbetslivet. Utbildningen ger fördjupade kunskaper om hur rasism tar sig uttryck i arbetslivet och fungerar som en komplettering till den digitala ...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 27 apr 2021 Klocka som ikon 09.00 - 12.00
  Sociala medier för landsbygdsföretag Att använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag är idag en självklarhet. Men det är inte lika självklart hur man gör detta på bästa sätt.

  Anmälningsdatum är passerat

Dukat bord med vitt porslin och vita servetter.

Samhälle

Ny omgång med hyresstöd

Lokalhyresstödet kan sökas av hyresvärdar som gett rabatt på hyran till hyresgäster i branscher drabbade av pandemin. Ansökan öppnar den 3 maj.

Djur

Fågelinfluensa i Stockholms län

Just nu pågår det hittills största utbrottet av fågelinfluensa i Sverige. I Stockholms län har ett första fall av fågelinfluensa hos tamfåglar konstaterats en liten hobbybesättning i Ekerö kommun.

Bo och leva

Lönegaranti

Lönegaranti är ett skydd för dig när din arbetsgivare gått i konkurs eller går igenom en rekonstruktion och du inte får ut din lön.

Bo och leva

Stiftelser

På våra stiftelsesidor finns bland annat information om hur du registrerar och förvaltar en stiftelse samt vilka lagar som gäller.

Jag är rom!

Kampanjen vänder sig till dig som är ung och söker inspiration och förebilder, eller vill veta mer om minoriteten romer och om barns och nationella minoriteters rättigheter.

Brand vid avfallsupplag i Kagghamra. Foto: Södertörns brandförsvarsförbund.

Samhälle

Branden i Kagghamra

Här finns information om var du vänder dig med olika frågor rörande den tidigare branden i ett avfallsupplag i Kagghamra.

NYHETER

 • 2021-04-22

  Pandemilagen begränsar firandet av valborg och första maj

  Det blir ännu ett år utan traditionsenligt firande av valborg och första maj. Publika valborgsmässofiranden och första maj-tåg går i regel under begreppen allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar och tillåter därför inte fler än åtta deltagare, i enlighet med covid-19-lagen (även kallad pandemilagen). Länsstyrelsen kan i egenskap av tillsynsmyndighet förelägga en anordnare att se till att deltagarantalet inte överskrider tillåtet maxantal.