Lediga jobb

När vi har lediga tjänster listas de på denna sida.

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen ”Prenumerera” och registrera din mejladress.

Rekryteringsprocessen

Tänk på att de handlingar som du skickar in genom din ansökan blir en allmän handling hos Länsstyrelsen. Detta betyder att allt material i ansökan, inklusive bilagor, kan behöva lämnas ut till den som begär det om uppgifterna inte omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Var noggrann när du besvarar de frågor som du får när du skickar in din ansökan då de kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Tänk även på att i ditt CV och personliga brev lyfta fram dina erfarenheter och kompetenser som efterfrågas i annonsen då din ansökan bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande. Skriv din ansökan på svenska som är vårt myndighetsspråk.

Krigsplacering och säkerhetsklassning

För den som blir tillsvidareanställd på Länsstyrelsen i Stockholms län kommer krigsplacering att ske utifrån totalförsvarets behov. Vissa arbetsuppgifter är säkerhetsklassade och en säkerhetsprövning kan därför komma att bli en del av rekryteringsprocessen. För vissa arbetsuppgifter krävs svenskt medborgarskap.

Prenumerera på jobbannonser

Länsstyrelsen har Varbi som rekryteringsverktyg. Om du vill prenumerera på jobbannonser från en eller flera länsstyrelser registrerar du dig på Varbis webbplats.

Prenumerera på Länsstyrelsen Stockholms jobbannonser Länk till annan webbplats.

Tjänster att söka

 • Utvecklingsledare, vikariat

  Arbetsplatsbeskrivning
  Enheten för regional utveckling har tio medarbetare och arbetar strategiskt och operativt med jämställdhetsintegrering, funktionshinder,...

 • Utvecklingsledare, vikariat

  Vill du vara med att skapa samhällsnytta och arbeta för att minoritetspolitiken får genomslag i landet? Får du energi av att kunskapshöja och stötta i...
 • Fältkontrollant/handläggare för jordbrukarstöd

  Vill du vara med att skapa samhällsnytta? Vill du genom ditt arbete bidra till öppna landskap i Stockholms län?

  Vi söker nu ytterligare en medarbetare för...

 • Djurskyddshandläggare, vikariat

  Vill du vara med och stärka djurskyddet i vårt län? Vi är en arbetsplats med en bredd av uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter inom djurskyddsarbete!

  Vad...

 • Länsöverdirektör till Länsstyrelsen i Stockholm

  Vill du vara med och påverka utvecklingen i Stockholms län?  Som länsöverdirektör bistår du landshövdingen i att leda en både bred och komplex verksamhet i...

 • Samordningschef till Samverkan Stockholmsregionen (SSR)

  Vill du vara med och utveckla Stockholms läns förmåga att hantera kriser?

  Samverkan Stockholmsregionen (SSR) är en gemensamt finansierad plattform där 37...

 • Intresseanmälan till praktik och examensarbete

  Vad roligt att du är intresserad av Länsstyrelsen i Stockholm!

  Länsstyrelsen i Stockholms län är, som arbetsgivare och verksamhet, mån om att skapa möjligheter...

Kontakt

Enheten för HR

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss