Pressrum

Vi arbetar aktivt med att informera om Länsstyrelsens verksamhet och att sprida viktig samhällsinformation. Vi publicerar information och nyheter på vår webbplats och i våra sociala kanaler. Dessutom skickar vi riktade pressmeddelanden till media.

Kontaktinformation

Är du journalist och söker kontakt med någon på Länsstyrelsen Stockholm? Du hittar aktuella kontaktpersoner för media längre ned på denna sida.

Under kontorstid är vi måna om att vara tillgängliga och vår ambition är att media ska få snabb återkoppling. Utanför kontorstid har Länsstyrelsen få funktioner i beredskap och möjligheterna att kontakta personal på kvällar och helger är därför begränsade. Vid kris eller samhällsstörning har Länsstyrelsen ett geografiskt områdesansvar för Stockholms län och då gäller inte ordinarie arbetstider för berörd personal – liksom i andra situationer av akut karaktär och där Länsstyrelsen har ett ansvar.

Nyheter

Nyheter hittar du löpande på vår nyhetssida och du kan också prenumerera på våra nyheter eller följa nyhetsflödet via RSS. Via denna prenumeration får du samtliga nyheter från oss, inklusive pressmeddelanden.

Nyheter

Pressmeddelanden

Vissa nyheter skickar vi även ut som pressmeddelanden. Vill du enbart prenumerera på våra pressmeddelanden fyller du in din e-postadress här. 

Sociala kanaler

Länsstyrelsen Stockholm finns också i ett flertal sociala kanaler. Våra huvudkonton på Facebook, Linkedin, Instagram och Youtube listas under "Följ oss" i sidfoten.

Kommande händelser

I vår kalender listas olika aktiviteter som rör vår verksamhet.

Kalender

Nyhetsbrev

Länsstyrelsen ger ut ett antal nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress och välj prenumeration.

Nyhetsbrev

Kungörelser

Länsstyrelsen gör kungörelser i olika ärenden som exempelvis miljöskydd, naturvård, vattenvård, jakt och fiske samt allmänna val.

Kungörelser

Diarium

Nya ärenden och handlingar i pågående ärenden samt beslut registreras dagligen i vårt diarium. För att begära ut handlingar kontaktar du diariet via e-post: stockholm@lansstyrelsen.se eller via kundtjänst på nummer: 010-223 10 00.

Diarium och allmänna handlingar

Kontakt

Jonas Johansson

Kommunikationschef

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss