Höga flöden i Örebro länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

Jobba hos oss

Vill du medverka till att utveckla Örebro län? Då skulle du trivas och göra nytta på Länsstyrelsen. Hos oss kan du jobba inom en rad olika områden. Vad sägs om att bli vår nästa jurist, ekonom eller statsvetare? Eller kanske brinner du för kommunikation, djurvård, naturskydd eller något av våra många andra verksamhetsområden.

Lediga jobb

Oavsett om du är nyexaminerad, känner att det är dags att prova en ny roll eller vill göra ett fullständigt karriärbyte är du varmt välkommen att söka våra tjänster. Vi på Länsstyrelsen värdesätter mångfald: kanske är det just dina kunskaper och erfarenheter som gör att vi löser morgondagens utmaningar. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart och levande Örebro län.

Du läser om och söker våra lediga tjänster direkt via vår webbplats:

Våra lediga jobb

Examensarbete och praktik

Vill du testa dina teoretiska kunskaper genom att göra ett examensarbete hos oss? Vi är intresserade av att höra dina idéer och tankar om vad du vill fördjupa dig i. Hos oss kan du också praktisera för att få erfarenhet som är viktig för framtida jobb. Av försäkringsskäl tar vi dock bara emot praktikanter som anvisats av Arbetsförmedlingen eller utbildningssamordnare där du som söker är försäkrad. Om du kommer från ett program för nyanlända eller funktionsnedsatta sker kontakten via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen Örebro Länk till annan webbplats.

Länsstyrelsen som arbetsgivare

Sveriges riksdag och regering fattar många beslut om hur landet ska skötas. Vi på Länsstyrelsen ser till att besluten blir verklighet. Vi är också en viktig länk mellan människor och kommuner, samt mellan regering, riksdag och centrala myndigheter.

På Länsstyrelsen sätter vi stort värde i att samarbeta, driva på utveckling, ge god service och känna glädje på jobbet. Vi värnar om medarbetarens hälsa och har därför flexibla arbetstider, bidrag till friskvård, ersättning för läkarbesök och ofta möjlighet till visst distansarbete. Vi organiserar oss i mindre arbetsgrupper och ger interna utvecklingstillfällen för att se till att alla trivs.

Vi verkar också för lika rättigheter och jämställdhet. Alla med rätt kompetens ska kunna få jobb och känna sig trygg på arbetsplatsen, oavsett kön, könsidentitet, religion, trosuppfattning, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Med andra ord är mångfald viktigt för oss.

Vill du veta mer om vårt verksamhet? Mer information finns på sidan Om Länsstyrelsen i Örebro län:

Om Länsstyrelsen i Örebro län

Kontakt

Länsstyrelsen i Örebro län

Telefon: 010-224 80 00

Dela sidan:

Landshövding

Lena Rådström Baastad

Besöksadress

Östra Bangatan 11

Postadress

701 86 Örebro

Organisationsnummer

202100-2403

Följ oss