Försäljning av omhändertagna djur

Länsstyrelsen säljer vissa djur som vi har omhändertagit. När det är aktuellt publiceras de här, som nyhet och i vår Facebookkanal. Om du anmäler dig till att prenumerera så får du ett mejl varje gång vi har djur till salu.

Djurskyddstelefon

Misstänker du att ett djur far illa? Djurskyddstelefonen är öppen vardagar klockan 9—12.

Djurskyddstelefon 010-225 54 99

Att anmäla bristande djurhållning

Är du intresserad av att köpa ett djur från Länsstyrelsen?

Fyll i intresseformuläret där du berättar om vilket hem och vilken typ av tillvaro du kan erbjuda djuret. Uppge gärna även om du har tidigare erfarenhet av träning med skygga och försiktiga hundar. Djuret överlåts i befintligt skick i enlighet med Köplagen. Ett djur som säljs genom Länsstyrelsen kan inte återlämnas till Länsstyrelsen.

Länsstyrelsen har inte möjlighet att besvara alla personer som skickar in sin intresseanmälan via formuläret. De som bedöms lämpliga och får chansen att köpa ett djur kommer att få ett e-postmeddelande inom kort med ytterligare information om hur man går vidare.

Intresserade köpare kommer att kontrolleras så att det inte föreligger några tidigare djurskyddsproblem eller beslut enligt lagen om tillsyn av hundar och katter.

Få e-post när vi har djur till försäljning

Vill du prenumerera på denna sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Vill du avsluta din prenumeration, välj Avsluta prenumeration, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Länsstyrelsen söker dig som har erfarenhet av djurslaget samt utrymmen som uppfyller djurskyddslagstiftningens krav. Djuren säljs eller överlåts i befintligt skick, utan garantier.

Hantera prenumeration

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Lotta Finstorp

Besöksadress

Stationsgatan 5, Luleå eller Industrivägen 10, Jokkmokk

Postadress

971 86 Luleå eller Box 105, 962 23 Jokkmokk

Organisationsnummer

202100-2478

Följ oss