Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Prins Daniel besökte Göteborg och Go West

Prins Daniel samtalar med en av talarna på konferensen. De står på en scen med ett mörkt drapperi i bakgrunden.

Prins Daniel i samtal med en av dagens talare, Staffan Hellgesson, Creandum, vid forumet Go West. Ett av ämnena för dagen var global hållbarhet som affärsmodell. Foto: Go West.

I veckan besökte prins Daniel Göteborg för att delta i Go West - ett nordiskt forum för riskkapital och nya spännande affärsidéer. Ett tema för dagen var global hållbarhet som affärsmodell.

Prins Daniel är engagerad i att stötta unga entreprenörer och inspirera unga till entreprenörskap. Det är också bakgrunden till prinsens medverkan på Go West. Vid dagen deltog bland annat representanter från organisationen Prins Daniels Fellowship - ett initiativ som drivs i samverkan med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), i samarbete med prins Daniel för att stötta unga entreprenörer.

Ett av dagens panelsamtal fokuserade på ansvarstagande företagande och mötet mellan hållbarhet och innovation.

Länsstyrelsen samordnade prinsens besök. När en kunglighet besöker länet har Länsstyrelsen uppdraget att bistå Kungahuset med praktiska arrangemang som transporter och samordning av säkerhetsfrågor och programläggning.

Publik sedd bakifrån. I förgrunden en konferensscen med talare som sitter på stolar.

Go West är ett nordiskt forum för riskkapital och nya spännande affärsidéer. I år hölls forumet i Eriksbergshallen i Göteborg. Foto: Go West

Närbild på tre personer som sitter i publiken och lyssnar. I mitten prins Daniel.

Mikael Appelqvist vid Länsstyrelsens kansli (till vänster i bild) samordnade prinsens besök i Göteborg Foto: Go West.

Två personer tar en selfie med prins Daniel.

Två av talarna, Karl Malmström, Goodfellows Group och Staffan Hellgesson, Creandum, fick en selfie med prinsen. Foto: Go West

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss