19 mar 2024 klocka 18.30 - 21.00

Ny på landet – introduktionsträff, Fyrbodal

Landsbygd, röda hus och åkrar. Foto: Martin Fransson.

Har du flyttat ut på landet eller tagit över en gård? Vill du bygga upp en verksamhet hållbart och framgångsrikt? Fastnar du i en djungel av regler, nya möjligheter och kunskap? Då är det här kursen för dig!

Lantbruk och livsmedelsproduktion är en komplex verksamhet där mycket kunskap kan vara svår att både hitta och använda i just din egen situation.

Under 2024 och 2025 erbjuder Länsstyrelsen i Västra Götaland kursträffar i olika former för att stötta fler företagare att producera mat på ett hållbart sätt under samlingsrubriken Ny på landet. Efter träffar om betesplanering tar vi nu tag i en övergripande introduktionsträff med orienterande information om livsmedelssystemet och branschen, viktiga lagar och regler, EU-stöd samt tar in önskemål om kommande fördjupningskurser.

Sprid gärna till vänner, bekanta och grannar som kan ha nytta av den här kursen.

Varmt välkommen!

Målgrupp

Kursen vänder sig till nya eller blivande lantbrukare eller landsbygdsföretagare. Kursen finansieras med medel från Strategisk plan för EU:s gemensamma jordbrukspolitik.

Var:
Väne-Ryrs hembygdsgård
Kostnad:
Kostnadsfritt. Fika till självkostnadspris.
Sista anmälningsdag:
17 mar 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 mars klockan 23.59.
Medfinansieras av EU

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss