Prenumerera på nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig för prenumeration av de olika nyhetsbrev som vi ger ut från olika delar av vår verksamhet.

Våra nyhetsbrev

Länsnytt är det övergripande nyhetsbrevet från Länsstyrelsen Västmanlands län. Här skriver vi om de viktigaste händelserna på länsstyrelsen.

Länsnytt är digitalt och kommer i din mejlbox fyra gånger om året.

Prenumerera på det digitala utskicket av Länsnyttlänk till annan webbplats

Länsnytt i pdf-format

Varje nyhetsbrev finns även som pdf i något förkortad version bland våra publikationerlänk till annan webbplats.

Filtrera på publikationstyp "Nyhetsbrev" och ämne "Vårt uppdrag" så får du fram de senaste årens Länsnytt.

Vilt- och rovdjursmejl är ett elektroniskt utskick från viltgruppen på Länsstyrelsen i Västmanlands län. Utskicket kommer i din mejlbox när det har hänt något inom området eller det finns viktig information att sprida. Till exempel när det skett ett angrepp eller det kommit nyheter om nya bestämmelser.

Prenumerera på vilt- och rovdjursmejllänk till annan webbplats

Vill du ha vårt nyhetsbrev som tar upp aktuella frågor inom lantbruk, landsbygdsutveckling och djurhållning?

Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är lantbrukare eller annan företagare på landsbygden, och till dig som är berörd av landsbygdsutveckling på olika sätt. Här sammanfattar vi aktuella och viktiga frågor om till exempel gårdsstöd, miljöersättningar, företagsstöd och projektstöd. Även information om våra kurser och fältvandringar skickas ut via nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet skickas ut 10-12 gånger per år. 

Prenumerera på Landsbygdsnyttlänk till annan webbplats

Här kan du som är intresserad av vårt kompetensutvecklingsprojekt "Smakrik och blomstrande besöksnäring" anmäla dig till våra utskick med aktuella kurser, företagsbesök etc.

Prenumerera på Smakrik och blomstrande besöksnäringlänk till annan webbplats

Ett jämställt Västmanland är ett digitalt nyhetsbrev från Länsstyrelsen i Västmanlands län. Nyhetsbrevet kommer fyra gånger per år

Prenumerera på nyhetsbrevet Jämställt Västmanlandlänk till annan webbplats

Missa ingenting som händer i det stora EU-projektet LIFE IP Rich Waters! Genom att prenumerera på nyhetsbrevet ”Bättre vatten” kan du följa projektets framsteg och få tips på intressanta evenemang och utlysningar av medel för vattenprojekt. Nyhetsbrevet skickas ut 4-6 gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrevet Rich Waterslänk till annan webbplats

Nyhetsbrevet kommer ut fyra gånger om året, med information om nyheter och aktiviteter kopplat till Miljö- och klimatrådet. Nyhetsbrevet riktar sig både till aktörer som deltar i rådet och personer som är intresserade av vad som händer inom på miljö- och klimatområdet i länet.

Prenumerera på Miljö- och klimatrådets nyhetsbrevlänk till annan webbplats

Vattenblänk är ett digitalt nyhetsbrev som vattenmyndigheterna ger ut fyra gånger per år. Nyhetsbrevet innehåller nyheter kring vattenförvaltning och vattenvård.

Prenumerera på Vattenblänk - Vattenmyndigheternas webbplatslänk till annan webbplats

Kontakt