15 nov 2024 klocka 12.00 - 12.45

Digitala betaltjänster och säkerhet

Äldre par med mobil

Välkommen till sex utbildningstillfällen inom betaltjänster och säkerhet. Länsstyrelserna Värmland, Örebro och Östergötland bjuder in till öppna digitala föreläsningar var tredje fredag i månaden under året. Det är kostnadsfritt att delta och ingen anmälan krävs.

Målgrupp?

Seminarierna vänder sig till dig som utbildar eller stöttar andra i den digitala vardagen i din yrkesroll, ideellt eller som anhörig. Även andra intresserade och allmänheten är välkomna att delta.

Ämne?

Mer information kommer inom kort med föreläsare och program för detta tillfälle.

Var och hur?

Vi kör föreläsningarna via Zoom och du kommer till föreläsningen genom att klicka på den blå länken här nedanför. Stäng gärna av mikrofonen under föreläsningen.

Klicka här för att komma till föreläsningen. Länk till annan webbplats.

När?

Föreläsningen börjar klockan 12.00, men ni är välkomna att testa tekniken redan 11.45 och då kan ni ställa frågor till oss som arrangerar. Föreläsningen kommer att hålla på i cirka 30–35 minuter och det kommer att finnas cirka 10 minuter för frågor efter presentationen.

Problem med ljus och bild: Vi har SeniorNet Örebro som hjälper oss alla med tekniken.

Hur fungerar zoom?

Du kan följa föreläsningen på dator, tablet, padda eller mobil bara du har Zoom nedladdat eller väljer att följa föreläsningen via webbläsaren.

Här hittar du samtliga tillfällen under 2024.

Var:
Digitalt via zoom
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
Ingen anmälan krävs

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss