Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Jobba hos oss

Vill du arbeta på Värmlands mest mångsidiga myndighet? Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du trivas och göra nytta hos oss på Länsstyrelsen.

Länsstyrelsen Värmland i korthet

På Länsstyrelsen Värmland arbetar cirka 220 personer i en mängd olika roller, bland annat som jurist, biolog, agronom, samhällsvetare, arkitekt, kommunikatör, webb, veterinär, ingenjör, arkeolog, ekonom, statsvetare, administratör, arkivarie, geolog, personalvetare och många fler. På sidan Våra lediga jobb hittar du en lista över vilka roller vi letar efter just nu.

Examensarbete och praktik

I den mån vi har plats och möjlighet tar vi gärna emot praktikanter eller studenter som genomför examensarbeten. Skicka in en intresseanmälan för examensarbete eller praktik hos oss. 

Examensarbete

Ange i din intresseanmälan vad du vill skriva om och hur det är kopplat till vår verksamhet.

Intresseanmälan för examensarbete (varbi.com) Länk till annan webbplats.

Praktik

Skriv i din intresseanmälan inom vilket område du helst vill praktisera. Titta gärna runt på vår webb för att se vilka områden vi arbetar med. Som praktikant måste du vara försäkrad, antingen genom ditt universitet, din högskola eller genom Arbetsförmedlingen. Ange i din intresseanmälan om du är berättigad till försäkring.

Intresseanmälan till praktik (varbi.com) Länk till annan webbplats.

Vi kontaktar dig

Om vi har möjlighet att låta dig skriva ditt examensarbete hos oss, eller erbjuda dig en praktikplats hör vi av oss när vi mottagit din intresseanmälan. Om du inte hör något ifrån oss inom en månad har vi dessvärre inte lyckats hitta ett uppdrag som matchar dina önskemål.

Kontakt

HR

Rekrytering och personalfrågor

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss