21 mar 2024 klocka 12.00 - 16.30

Nätverksträff inom wellbeingturism

Fem kvinnor utomhus framför en vindsnurra på Öland

Foto: Joanna Kohnen, Länsstyrelsen Kalmar län

Länsstyrelsen Kalmar län och Linnéuniversitetet Kalmar bjuder in till nätverksträff för dig som är aktör inom wellbeingturism. Vi startar upp eftermiddagen med välsmakande lunch.

Välkommen med din anmälan

Ett år har gått sedan vi möttes sist. Nu har det blivit dags för en ny nätverksträff där vi träffas för att uppdatera varandra om vad som hänt inom wellbeingturismen och nätverken 'Wellbeing International' respektive 'Wellbeing Regional' sedan sist. Tillsammans tittar vi på hur vi kan bygga ett hållbart och långsiktigt nätverk för aktörer inom turismbranschen som verkar inom wellbeing.

Du är varmt välkommen till en trivsam eftermiddag med nätverket ’Wellbeing regional’. Passa på att mingla, nätverka och träffa likasinnade inom branschen. Tillsammans vill vi finna en samsyn kring formerna för ett livskraftigt nätverk och prata om hur wellbeingturismen långsiktigt och hållbart kan växa. Vi kommer även göra några nedslag bland både nytt och uppdaterat utbildningsmaterial som kan hjälpa dig att utvecklas inom wellbeing.

Denna gång träffas vi inom det regionala nätverket för att prata om hur ni jobbat med wellbeing under det gångna året och diskutera kring de möjligheter ni ser för nätverket under 2024 och framåt. Vi hoppas på att kunna erbjuda dig ett intressant och berikande program! Mer information och program kommer inom kort!

Tid: klockan 12.00 – 16.30

Plats för uppstart: Samling på Kalmar länsmuseum, Pedagogiska rummet på plan 2. Efter samlingen går vi tillsammans till Restaurang och Café Ångkvarnen för en välsmakande lunch.

Plats för nätverksträff: Länsstyrelsen Kalmar län, Regeringsgatan 1, Kalmar.
Lokal: Borgholm, bottenplan.

 

Var:
Samling på Kalmar länsmuseum, Pedagogiska rummet på plan 2. Efter lunch på Länsstyrelsen Kalmar län, Regeringsgatan 1, Kalmar
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
14 mar 2024

Anmäl dig här

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 14 mars klockan 23.30.

Meddela dina allergier, intoleranser och kostpreferenser till Per Markus Jönsson via telefon: 010-223 83 56

Nätverket Wellbeing Regional

Nätverket för wellbeingturism välkomnar små- och medelstora företag samt andra aktörer inom besöksnäringen som vill främja hållbar utveckling, bidra till en livskraftig landsbygd och som har ett genuint intresse av att erbjuda, främja eller utveckla wellbeing i regionen.

Syftet med nätverket är att främja och stimulera hållbar affärsutveckling som gynnar aktörens, besökarens, miljöns och samhällets välbefinnande. Vidare ska nätverket inspirera till kreativa och hållbara samverkansformer och innovation där aktörer utgår från hållbara resurser i närmiljön och som har ett ansvarsfullt och omtänksamt förhållningssätt gentemot naturmiljön, den biologiska mångfalden och kulturarvet. Nätverket erbjuder en mötesplats där länets små- och medelstora företag och aktörer inom besöksnäringen kan mötas för att knyta an till varandra, dela idéer, kunskaper, erfarenheter och åsikter inom wellbeingturism.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Allan Widman

Besöksadress

Regeringsgatan 1

Postadress

391 86 Kalmar

Organisationsnummer

202100-2304

Följ oss