Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

09 jun 2024 klocka 09.00 - 14.00

Lieslåtter- fortsättningskurs

Slåtter i slänt

Fotograf: Jenny Nilsson

Har du viss vana att slå äng med lie men önskar förbättra din teknik? Vill du få tips på hur du kan gå till väga i lite mer svårskötta marker? Passa då på att anmäla dig till denna kurs!

I samarbete med Åsens by erbjuder Länsstyrelsen dig chansen att förbättra både kunskap och teknik vad gäller lieslåtter. Inte sällan är det de lite mer svårskötta markerna som är de mest värdefulla. Under denna dag kan du få bra tips och hjälp för att förbättra din egen teknik samt skötsel av din lie.

Instruktör och van kursledare är Jenny Nilsson, Pantersnigeln Trädgårds- och liekonsult. Komplett utrustning finns att låna på plats, men ta gärna med egna lieblad, orv och brynen, (även gamla och rostiga), för bedömning, tips och råd.

Ta med egen lunch och fika, eller köp i Åsens bys servering som har öppet under dagen.

Obs! Begränsat antal deltagare

 

EU-flagga - strategiska planen
Var:
Kulturreservatet Åsens by, Åsen 1 578 92 Aneby
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
31 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Det finns en ledig plats kvar. Sista anmälningsdag är den 31 maj klockan 23.30.

Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.

Jag vill vara med på och få en lista för samåkning
Jag vill vara med på och få en lista för samåkning


Plats där jag bor eller kan samåka från
Tillhörande län
Tillhörande länOm annat än Jönköpings län
Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss