Djur till salu

Länsstyrelsen säljer vissa djur som vi har omhändertagit. När vi har djur till försäljning lägger vi ut dem på denna sida.

De flesta djur besiktigas av en veterinär när de omhändertas. Veterinärintyget utgör dock inte någon garanti för djurets hälsa. Djuren säljs i befintligt skick i enlighet med köplagen.

Om du är intresserad av ett djur kommer Länsstyrelsen titta på din eventuella djurskyddshistorik i våra register, och om det finns tidigare beslut enligt tillsynslagen. Sedan görs en bedömning om du kan köpa ett djur från oss. Djur hämtas av köparen från det djurhem där de finns. Ibland används djurhem i andra län.

Läs mer om köplagen på riksdagens webbplats (riksdagen.se) Länk till annan webbplats.

Vilket/vilka djur är du intresserad av att bli kontaktad om?
Vilket/vilka djur är du intresserad av att bli kontaktad om?Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskydd Länk till annan webbplats.

  • Bild på tre katter.

    Tre lugna huskatter söker nya hem

    Tre huskatter, varav två födda 2018 och en född 2009, söker lugnt och stillsamt hem. Den äldre katten trivs som ensamkatt. De två andra skulle trivas i ett hem ...

Prenumerera via e-post

Vill du prenumerera på den här sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Vill du avsluta din prenumeration, välj Avsluta prenumeration, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Hantera prenumeration

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss