Aktuella vädervarningar i Värmlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Ny sökomgång för LOVA-bidraget

Länsstyrelsen Värmland utlyser en ny sökomgång för lokala vattenvårdsprojekt då det finns medel kvar att söka. Sista dag för ansökan är den 30 juni 2023.

Lokala åtgärder för bättre havs- och vattenmiljö kan få stöd genom LOVA-bidrag. Bidrag kan sökas för insatser mot övergödning, minskad spridning av miljögifter från fritidsbåtar, restaureringsåtgärder i vattenmiljöer, åtgärdssamordning och omhändertagande av förlorade fiskeredskap.

LOVA-bidragen utlyses av Länsstyrelsen och sökomgången är vanligtvis på hösten. Med anledning av att det nu finns medel kvar att söka från hösten 2022, utlyses nu en ny sökomgång för lokala vattenvårdsprojekt i Värmland, med sista dag för ansökan den 30 juni 2023.

Ansökningarna handläggs i takt med att de kommer in.

Hur ansöker jag om stöd till lokala vattenvårdsprojekt?

Vem kan söka LOVA-stöd och hur går det till när jag söker? Här på vår webbplats kan du läsa mer om det lokala vattenvårdsprojektet LOVA. På samma sida kan du också ladda ned en digital ansökningsblankett:

Lokala vattenvårdsprojekt LOVA Länk till annan webbplats.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller en idé till ett projekt. Vi diskuterar gärna ditt projekt innan du skickar in ditt förslag.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss