Risk för skogsbrand i Värmlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

17 maj 2024 klocka 08.30 - 09.15

Socialt hållbar frukost: Arbetslivskriminalitet

Bild på frukost

Välkommen på en socialt hållbar frukost med tema arbetslivskriminalitet. Den digitala frukosten bjuder på en extern föreläsare från Arbetslivskriminalitetscentret i Polisregion Bergslagen. Den är kostnadsfri och ingen anmälan behövs!

Vad kan du som värmlänning göra för att motverka arbetslivskriminalitet? Under föreläsningen ges information om vad arbetslivskriminalitet är och vilka uttryck det tar sig samt hur arbetslivskriminalitet hänger ihop med den organiserade brottsligheten.

Med jämna mellanrum anordnar enheten för Social hållbarhet på Länsstyrelsen Värmland frukostseminarier med olika teman. Vem som helst är välkommen att delta, och här hittar du en lista på alla våra kommande frukostar.

Socialt hållbara frukostar | Länsstyrelsen Värmland (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

Föreläsare

Ronja Walett är samordnare mot arbetslivskriminalitet från Polisens Nationella Operativa Avdelning (NOA), placerad i Polisregion Bergslagen. Hon har de senaste fyra åren arbetat i regeringsuppdraget mot arbetslivskriminalitet och utvecklar arbetet i Polisregion Bergslagen tillsammans med övriga myndigheter som ingår i uppdraget.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till dig som är verksam inom offentlig-, ideell- eller privat sektor och vill veta mer om arbetslivskriminalitet. Även allmänhet som vill veta mer om arbetslivskriminalitet är välkommen.

Logga in i mötet

Mötet hålls digitalt via Zoom, tänk på att uppdatera ditt programmet om du inte använt det på länge. Ingen föranmälan krävs och det är kostnadsfritt.

Välkommen!

Använd denna länk för att logga in i mötet. Länk till annan webbplats.

Mötes-ID: 946 2977 6991

Lösenkod: 486897

Var:
Digitalt via Zoom
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
Ingen anmälan krävs

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss