11 apr 2024 klocka 08.30 - 15.30

Branschdagen för värmländska livsmedelskedjan

Bild på livsmedel

Välkomna till 2024 års branschdag för den värmländska livsmedelskedjan. Dagen anordnas av Länsstyrelsen Värmland, Nifa, Region Värmland, LRF och Hushållningssällskapet Värmland.

Robusthet, innovation, grön omställning och hållbarhet är några av de ingredienser som bildar framtidens värmländska måltider. Årets branschdag ska inspirera och ge oss chansen att samverka för en ännu starkare livsmedelskedja i Värmland.

Under dagen får du bland annat lyssna till Ingrid Petersson som nyligen presenterat den statliga utredningen Livsmedelsberedskap för en ny tid Länk till annan webbplats..

Till branschdagen kommer även Richard Tellström. Richard är docent i måltidskunskap och en av de främsta experterna på matkultur och måltidshistoria. Han har arbetat med olika TV-program och filmer, varit sommarpratare i P1 och skrivit och medverkat i flera böcker om den svenska matkulturen.

Beatrice Ramnerö från LRF berättar om kostnader och utmaningar för grön omställning i jordbruket. Vi kommer även få lyssna till Helén Williams, doktor i miljö- och energisystem vid Karlstads universitet.

Säkra din plats och anmäl dig redan i dag.

Fullständigt program och anmälan på nifa.se Länk till annan webbplats.

Var:
Elite Stadshotellet, Karlstad
Kostnad:
250 kronor (Lunch och fika ingår)
Sista anmälningsdag:
07 apr 2024

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss