Risk för skogsbrand i Stockholms länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Lediga jobb

När vi har lediga tjänster listas de på denna sida.

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen ”Prenumerera” och registrera din mejladress.

Rekryteringsprocessen

Tänk på att de handlingar som du skickar in genom din ansökan blir en allmän handling hos Länsstyrelsen. Detta betyder att allt material i ansökan, inklusive bilagor, kan behöva lämnas ut till den som begär det om uppgifterna inte omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Var noggrann när du besvarar de frågor som du får när du skickar in din ansökan då de kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Tänk även på att i ditt CV och personliga brev lyfta fram dina erfarenheter och kompetenser som efterfrågas i annonsen då din ansökan bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande. Skriv din ansökan på svenska som är vårt myndighetsspråk.

Krigsplacering och säkerhetsklassning

För den som blir tillsvidareanställd på Länsstyrelsen i Stockholms län kommer krigsplacering att ske utifrån totalförsvarets behov. Vissa arbetsuppgifter är säkerhetsklassade och en säkerhetsprövning kan därför komma att bli en del av rekryteringsprocessen. För vissa arbetsuppgifter krävs svenskt medborgarskap.

Prenumerera på jobbannonser

Länsstyrelsen har Varbi som rekryteringsverktyg. Om du vill prenumerera på jobbannonser från en eller flera länsstyrelser registrerar du dig på Varbis webbplats.

Prenumerera på Länsstyrelsen Stockholms jobbannonser Länk till annan webbplats.

Tjänster att söka

 • Handläggare inom säkerhetsskydd

  Har du erfarenhet av säkerhetsskydd och drivs av att samverka? Vill du jobba centralt, med Kungsgatans puls utanför porten, men även ha möjlighet till att...
 • Länsstyrelsen söker Registrator

  Är du registrator och har erfarenhet från offentlig verksamhet? Gillar du att samarbeta och arbeta i en verksamhet med många olika verksamhetsområden? Då...
 • Intresseanmälan till praktik och examensarbete

  Vad roligt att du är intresserad av Länsstyrelsen i Stockholm!

  Länsstyrelsen i Stockholms län är, som arbetsgivare och verksamhet, mån om att skapa möjligheter...

Kontakt

Enheten för HR

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss