Utskick av varningsmottagare pågår

Bor du eller har verksamhet nära Ringhals kärnkraftverk? Just nu pågår utskick av varningsmottagare i inre och yttre beredskapszon. Det är viktigt att du hämtar ut din mottagare så fort som möjligt efter att du fått din brevavi. Om du missat att hämta ut din varningsmottagare kan du beställa en ny.

KALENDER

 • 27 feb 2024 Klocka som ikon 08.30 - 16.00
  Introduktionsutbildning på Ringhals Välkommen till introduktionsutbildningen på Ringhals. Kursen är riktad till personal som kan komma att delta i beredskapsorganisationen om en olycka skulle inträffa vid Ringhals.

  Anmälningsdatum är passerat

 • 27 feb 2024 Klocka som ikon 16.45 - 19.00
  Workshop kring åtgärder för vatten i Laholms kommun Nu finns det ett förslag framtaget för en Samlad Åtgärdsplan för Vatten (SÅV) för Halland. Vi vill bjuda in er till dialog om denna. Välkomna att delta på Länsstyrelsens workshop som hålls tillsammans...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 04 08 mar 2024 Klocka som ikon För tider, se program
  Grundkurs för användning av växtskyddsmedel utomhus Utbildningen ger dig tillstånd att yrkesmässigt använda växtskyddsmedel av klass 1L och 2L. 

  Anmälningsdatum är passerat

 • 08 14 mar 2024 Klocka som ikon För tider, se program
  Tvådagars-utbildning i HACCP-principerna Länsstyrelsen erbjuder en tvådagars-utbildning i HACCP-principerna för dig som driver, är anställd i eller tänker starta verksamhet där man hanterar livsmedel på den halländska landsbygden. Utbildning...

  Anmäl dig här – senast 29 februari

Två barn som leker i skogen

Besöksmål

Hitta ut i naturen

Hitta ditt nästa besöksmål i Hallands natur! Här får du inspiration och kan även söka fram naturreservat som passar dig.

Mamma och dotter på gunghäst

Samhälle

Sök bidrag för integrationsinsatser

Ska du anordna en insats riktat till målgrupperna asylsökande, nyanlända eller ensamkommande barn? Då kan du söka medel för din insats!

Två hundar som leker i en rastgård. Tunt lager med snö på marken.

Djur

Om djur far illa

Om du ser att djur far illa kan du anmäla detta till Länsstyrelsen. Du kan ringa, skicka e-post eller vanlig post. Din anmälan tas emot av våra djurskyddshandläggare.

NYHETER

Landshövding

Anders Thornberg

Besöksadress

Slottsgatan 2, Halmstad

Postadress

301 86 Halmstad

Organisationsnummer

202100-2353

Följ oss