Länsstyrelsen Stockholm – Stockholm

Flagga med länsvapnet.

Granskningen av Länsstyrelsen Stockholm

Det pågår en granskning av landshövding Anna Kinberg Batra och Länsstyrelsen Stockholm, däribland hur flera tjänster tillsatts under det senaste året.

KALENDER

´
 • 24 apr 2024 Klocka som ikon 08.30 - 17.00
  Grundläggande utbildning i totalförsvar, steg 1 – 24 april Välkommen att anmäla dig till Länsstyrelsen Stockholms grundläggande utbildning i totalförsvar, steg 1.

  Anmälningsdatum är passerat

 • 24 apr 2024 Klocka som ikon 13.00 - 16.00
  Planstödsmöte, 24 april Länsstyrelsen i Stockholm har stående tider för planstödsmöten där kommunerna genom planarkitekter kan boka och diskutera diverse sakfrågor innan samråd, innan granskning och inför antagande av planen...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 24 apr 2024 Klocka som ikon 18.00 - 20.00
  Hur påverkar utfodring vildsvinens ekologi och förvaltning? Går det att locka bort vildsvinen med hjälp av utfodring och minska skador på jordbruksmark? Hur påverkar utfodring egentligen vildsvinens ekologi och hur de rör sig i landskapet? Hur påverkas den bio...

  Anmälningsdatum är passerat

 • 25 apr 2024 Klocka som ikon 09.00 - 16.30
  Kurs i att möta och motivera våldsutövare till behandling, 25 april Länsstyrelsen Stockholm erbjuder kursen "Att möta och motivera våldsutövare till behandling" med syfte att öka kunskaperna om våldsutövare samt kunskapen att motivera våldsutövare till behandling elle...

  Anmälningsdatum är passerat

Om oss

Sluta köpa sex!

Drygt 95 000 män i Stockholms län har någon gång köpt sex. Genom kampanjen ”Sluta köpa sex” vill Operation Kvinnofrid lyfta problemet och bygga upp en motkraft mot sexköp hos allmänheten.

Brun häst i hage.

Djur

Försäljning av djur

Hästar söker nya hem.

Samhälle

Vigselförrättare

Är du intresserad av att bli borgerlig vigselförrättare? Länsstyrelsen söker just nu nya vigselförrättare för Stockholms län.

NYHETER

 • En vårdpersonal sätter på sig plasthandskar. På ett bord står material som exempelvis en behållare för använda sprutor.
  2024-04-22

  Utbildningsprojekt ska underlätta för nyanlända att få jobb inom hälso- och sjukvården

  Länsstyrelserna har även i år fyra miljoner kronor att fördela till projekt som anordnar utbildningar för nyanlända, asylsökande och personer som beviljats uppehållstillstånd enligt massflyktsdirektivet med erfarenhet av hälso- och sjukvård. Syftet är att ta vara på den kompetens som finns inom området och möta den efterfrågan på personal som finns inom hälso- och sjukvården.

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss