Aktuella varningsmeddelanden i Stockholms länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

27 maj 2024 klocka 13.00 - 14.00

Digitalt informationsmöte om ansökan till Klimatklivet

Den 3–11 juni är det dags för en ny ansökningsomgång till Klimatklivet. Välkommen till ett digitalt informationsmöte där ni får information om ansökan och regler kring klimatinvesteringsstödet.

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Stödet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser, jordbrukare med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Inför kommande ansökningsperiod anordnar Länsstyrelsen Stockholm ett informationsmöte där vi berättar mer om hur man söker stöd genom Klimatklivet och vilka regler som gäller. Vi delar också med oss av goda exempel på åtgärder som har genomförts i länet. Det kommer finnas tid för frågor och rådgivning efter genomgången av Klimatklivsstödet.

Mötet är digitalt. Länk skickas ut till anmälda efter sista anmälningsdag.

Målgrupp

Träffen riktar sig till företag, kommuner, kommunala bolag och föreningar samt övriga aktörer som har idéer och initiativ för att minska klimatpåverkan och är intresserade av att ansöka om ekonomiskt stöd genom Klimatklivet.

Klimatinvesteringsstöd

Var:
Digitalt, länk till mötet skickas ut efter sista ansökningsdag
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
26 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 26 maj klockan 23.59.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss