Höga flöden i Östergötlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

22 maj 2024 klocka 10.00 - 12.00

Informationstillfälle inför utlysning - regionala resurscentra mot hedersrelaterat våld och förtryck

Bild på sammanlänkade gem

Nationellt centrum mot hedersrelaterat våld och förtryck (NCH) kommer under nästa år utlysa nya medel för regionala resurscentra mot hedersrelaterat våld och förtryck. Vi välkomnar därför till ett digitalt informationstillfälle för län som ännu inte ingår i resurscentrasatsningen samt län som vill utöka antalet regionala resurscentra i länet.

För närvarande finns det elva län som deltar i resurscentrasatsningen. För att stärka stödet till de utsatta samt de som riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld och förtryck så behövs fler resurscentraverksamheter runtom i landet

Målgrupp för konferensen är representanter från de län som är intresserade av att utveckla regionala resurscentra med start 2025. Det vill säga representanter från länsstyrelserna på både handläggar- och chefsnivå samt strateger, chefer och politiker inom övriga myndigheter/organisationer på lokal och regional nivå.

Under informationstillfället kommer NCH mer ingående berätta om vad det innebär att vara en del av resurscentrasatsningen. Även en projektledare från en befintlig resurscentraverksamhet berättar om sina erfarenheter.

Var:
Digitalt via Skype, länk skickas ut innan föreläsningstillfället.
Kostnad:
Ingen kostnad för deltagande
Sista anmälningsdag:
17 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 17 maj klockan 23.59.






Så hanterar vi dina personuppgifter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet att kunna genomföra seminariet och för att veta vilka som ska delta. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när uppgifterna inte längre behövs. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Carl Fredrik Graf

Besöksadress

Östgötagatan 3

Postadress

581 86 Linköping

Organisationsnummer

202100-2270

Följ oss