Höga temperaturer i Östergötlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Lediga jobb

När vi har lediga tjänster listas de längre ner på denna sida. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka.

Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att registrera din mejladress.

Rekryteringsprocessen

De handlingar som du skickar in genom din ansökan blir en allmän handling hos Länsstyrelsen. Detta betyder att allt material i ansökan, inklusive bilagor, kan behöva lämnas ut till den som begär det om uppgifterna inte omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Tänk på att lyfta fram dina erfarenheter och kompetenser som efterfrågas i annonsen i ditt CV och personliga brev, då din ansökan bedöms gentemot kravprofilen för tjänsten samt mot andra sökande. Skriv din ansökan på svenska som är vårt myndighetsspråk.

Vi är enligt Anställningsförordningen skyldiga att informera om alla lediga tjänster som finns på myndigheten. Av den anledningen har vi i praktiken ingen möjlighet att ta emot generella intresseanmälningar och spontanansökningar som saknar koppling till en utannonserad tjänst.

Prenumerera via e-post och följ oss i sociala medier

En jobbprenumeration innebär att du får ett e-postmeddelande när det finns ett ledigt arbete inom det eller de områden du valt. Du blir inte automatiskt sökande till en tjänst utan måste aktivt söka den eller de tjänster du är intresserad av.

Följ oss också gärna på Facebook och Linkedin där vi publicerar våra lediga tjänster.

Prenumerera på lediga jobb Länk till annan webbplats.

Tjänster att söka

Länsstyrelsen ser positivt på att ta emot praktikanter och gör det i mån av plats och behov.

Är du intresserad av en praktikplats hos oss? Maila gärna oss på ostergotland@lansstyrelsen.se.

Som praktikant måste du vara försäkrad, antingen genom ditt universitet/högskola eller genom Arbetsförmedlingen. Kom ihåg att ange om du är berättigad försäkring i din ansökan. När du söker praktikplats är det även bra om du preciserar var inom Länsstyrelsen du helst vill praktisera. Titta gärna runt på hemsidan.

Om vi har möjlighet att erbjuda praktik hör vi av oss när vi mottagit din intresseanmälan. Om du inte hör något ifrån oss inom en månad så har vi dessvärre inte lyckats hitta ett uppdrag som matchar dina önskemål.

Jobba hos oss

Vill du veta hur det är att arbeta på Länsstyrelsen Östergötland och vilka förmåner vi erbjuder? På sidan Jobba hos oss kan du läsa om vad du kan arbeta med hos oss och titta på intervjuer med medarbetare.

Jobba hos oss

Kontakt

Länsstyrelsen Östergötland

Dela sidan:

Landshövding

Carl Fredrik Graf

Besöksadress

Östgötagatan 3

Postadress

581 86 Linköping

Organisationsnummer

202100-2270

Följ oss