06 maj 2024 klocka 16.45 - 19.00

Workshop kring åtgärder i vatten

Bilden visar en bäck i en skog med ett barn som sitter på huk vid vattnet.

Välkommen till en workshop om förslaget till en Samlad åtgärdsplan för vatten (SÅV) för Halland. SÅV-planen kommer utgöra ett prioriteringsunderlag för länsstyrelsens fortsatta arbete med bland annat hinder. Detta är en öppen inbjudan till alla som vill delta.

Denna workshop gäller åtgärder som finns i vattendrag som rinner genom Falkenbergs kommun till exempel Ätran, Högvadsån, Suseån, Stampån, Slissån, Hjärtaredsån, Ramsjökanal, Törlan, Sandabäcken, Lillån, Musån och Tvååkersån (som ingår i TURs vattenråd).

Syfte: Ge deltagarna tillfälle att ge synpunkter på SÅV-Halland, hur prioriteringen har gjorts och föreslagna åtgärder. Få en samsyn på vilka åtgärder som ska prioriteras.

Målgrupp: Workshoppen riktar sig till aktörer som gör/vill göra åtgärder i sötvatten eller har kunskap om åtgärdsbehov eller genomfört åtgärder.

Övrigt: Workshoppen är kostnadsfri och det bjuds på macka och te/kaffe. Specialkost meddelas senast 29/4 till helena.westberg@lansstyrelsen.se

Förberedelser: För att få ut det mesta av workshopen behöver man förbereda sig antingen genom att titta på en inspelad presentation av SÅV eller läsa metodrapporten. Båda finns att ladda ned på nedanstående länk.

https://filskick.lansstyrelsen.se/message/1IzC3xxT1K7nR0rAyYCG8N Länk till annan webbplats.

Var:
Bygdegården i Köinge, Bygdevägen 8 Ullared
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
29 apr 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 29 april klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anders Thornberg

Besöksadress

Slottsgatan 2

Postadress

301 86 Halmstad

Organisationsnummer

202100-2353

Följ oss