Från östgötsk jord till våra bord - Färdplan för Östergötlands regionala livsmedelsstrategi
Östergötlands regionala livsmedelsstrategi ger tillsammans med Sveriges nationella livsmedelsstrategi en gemensam vision och visar på en färdriktning för alla. Branschorganisationer, livmedelsföretagare, handel, forsknings- och utbildningsinstanser, rådgivningsorganisationer, kommuner och myndigheter, regionala och lokala politiker och finansiärer är alla en del i att bidra till livsmedelssektorns utvecklingspotential och målet om ett livskraftigt Östergötland som skapas genom ökad innovation och utveckling i hållbara livsmedelssystem. Syftet med färdplanen är att underlätta det fortsatta arbetet med att uppnå målen i den regionala och den nationella livsmedelsstrategin.

Om publikationen
- Publiceringsår:
- 2023
- Publikationstyp:
- Broschyr/folder
Ämnen:
- Fiskerinäring
- Jakt
- Krisberedskap
- Lantbruk
- Landsbygd
- Näringsliv
- Näringslivsutveckling
- Primärproduktion livsmedel
- Växtodling