• Det råder eldningsförbud i Kronobergs län från och med klockan 12 den 23 maj 2024. Currently there is a fire ban throughout Kronoberg County. Im Moment gibt es in der ganzen Provinz Kronoberg ein Feuerverbot.

Aktuella varningsmeddelanden i Kronobergs länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

25 apr 2024 klocka 15.00 - 18.00

Hur ser din framtida bild ut?

Kvinna arbetar på en dator.

Foto: Maria Lindberg.

Välkommen till en träff som lär dig att ta bättre mobilbilder och skapa bilder med hjälp av artificiell intelligens, Ai.

Du får lära dig att ta bilder eller filmer med din mobil som du sedan kan använda till marknadsföring på din hemsida, sociala medier, presentation eller affisch. Du får även lära dig hur du kan använda Ai-verktyg för att skapa fotorealistiska bilder eller kreativa illustrationer.

Maria Lindberg föreläser och håller praktiska övningar som underlättar och sparar tid för dig och ditt landsbygdsföretag. Under träffen får du testa att skapa dina egna bilder som kan förmedla både budskap och känsla med hjälp av Ai.

Du behöver inga förkunskaper för att delta. Det är bra om du kan ta med en egen dator för att arbeta med de praktiska övningarna.

Vi bjuder på fika.

Medverkande

Maria Lindberg, fotograf, fotolärare, journalist, copywriter och mentor. Maria håller kurser inom bland annat fotografering och användning av Ai.

Välkomna hälsar Julia Carlsson.

Var:
Tävelsås bygdegård
Kostnad:
Kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
21 apr 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 21 april klockan 23.59.
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Maria Arnholm

Besöksadress

Kungsgatan 8

Postadress

351 86 Växjö

Organisationsnummer

202100-2296

Följ oss