Aktiviteter i naturreservaten

Har du aldrig besökt något av Hallands naturreservat men är nyfiken på att göra det? Vill du bli bättre på naturfotografering, lära dig mer om svampar eller lyssna på musik i den vackra naturen? Välkommen ut på någon av aktiviteterna i länets naturreservat!

Vi söker fler guider!

Vi vill gärna samarbeta med fler – speciellt föreningar med inriktning på integration, ungdomsverksamhet etcetera. Ta kontakt med oss! Vi vill också gärna engagera fler nya guider. Är du naturintresserad, utbildad inom biologi, brinner för ett visst ämne, ett visst naturreservat eller bara har en rolig idé som kan passa i naturen – hör av dig! Möjlighet finns att ”gå bredvid” med en erfaren guide första gången för att bli mer trygg i rollen. Kontakta oss på information.halland@lansstyrelsen.se eller ring Mikael Stenström, 010 – 224 33 50.

Ladda ner aktiviteterna till din kalender

Ladda ner programmet

Kalender 

Öppna ditt kalenderprogram eller tjänst och sök där reda på alternativ för import. Filen hittar du via länken.

Programmet är i så kallat iCalendar-format (med filändelsen .ics) som bör gå att importera till de flesta program och tjänster som hanterar kalendrar, såsom Microsoft Outlook, Google Calendar, Mozilla Lightning och iCal.

Hela programmet

 

 Följ Naturreservat i Halland på Facebook 

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev