24 nov 2022 klocka 09.30 - 13.00

Starta livsmedelsverksamhet – digital föreläsning

Mat på tallrik. Foto: Johanna Eriksson.

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Informationen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Föreläsningen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen. Du får också lära dig mer om vilka tillstånd som kan behövas samt vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet framförallt på landsbygden med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Denna aktivitet finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet.

Du deltar via Skype

Föreläsningen körs digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. En länk till föreläsningen tillsammans med program och övrig information kommer skickas ut via mejl veckan innan tillfället.

Viktig information om anmälan

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom en timme via e-post – hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Veckan innan föreläsningstillfället kommer en kallelse med mer information att skickas till din e-post. Deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Reservplatser

Om aktiviteten är fullbokad, kontakta kursansvarig för att komma med på reservlistan.

EU-logga. Europa investerar i landsbygdsområden. 
Var:
Skype
Kostnad:
300 kr exklusive moms (faktureras i efterhand)
Sista anmälningsdag:
16 nov 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 november klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt