Reserapport

Om publikationen

Löpnummer:
2020:24
Diarienummer:
-
ISBN/ISSN-nr:
1403-168X
Publiceringsår:
2020
Sidantal:
42
Publikationstyp:
Rapport
Rapportomslag.

Studieresa till Österrike: Tema hantverksmässig gårdsförädling
7-11 mars 2020

Referat som resedeltagarna skrivit från studiebesöken som gjordes under resan.

Under resan gjordes nio besök hos duktiga landsbygdsföretagare inom flera olika branscher (fiskodling med förädling, mejeri, bageri, skollantbruk, gårdskvarn, förädling av örter, torkning av frukt, biodling, ölbryggeri, cidertillverkning och vinägerframställning, charkuteri och gårdsslakteri).

Besök gjordes även på Ab Hof mässan i Wieselburg, en mässa inriktad dels på maskiner och redskap för hantverksmässig förädling, dels på lokalproducerade, gårdsförädlade livsmedel.

Kontakt