Aktuella varningsmeddelanden i Västra Götalands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nu är Klimatlöftet för företag igång!

Startskottet har gått för Klimatlöftet som är ett nytt initiativ för företag som vill minska sin klimatpåverkan och stärka sin gröna konkurrenskraft. Företag från hela Västra Götaland medverkar, och en rad olika branscher är representerade. Projektet drivs av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Klimat2030 och Företagarna Västra Götaland.

Många företag behöver öka takten i sitt klimatarbete. För små- och medelstora företag, som inte alltid har resurser och kunskap att göra det på egen hand, är detta ett unikt tillfälle att få stöd anpassat efter den egna verksamheten. Det är väldigt kul att Västra Götaland går samman på det här sättet - inte bara företagen, utan också alla aktörer som står bakom projektet. Tillsammans kan vi se till att vår region fortsätter ligga i framkant inom den gröna omställningen, säger Camilla Kinnear, projektledare för Klimatlöftet för företag på Västsvenska Handelskammaren.

Här kan du läsa mer om Klimatlöftet för företag:
Så funkar det | Västsvenska Handelskammaren (vastsvenskahandelskammaren.se) Länk till annan webbplats.

Om Klimat 2030:
Tillsammans skapar vi en klimatsmart region. - Klimat 2030 Länk till annan webbplats.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss