Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Kungen och jag – 50 år på tronen

I år firar H.M. Konungen 50 år som Sveriges statschef. Har du träffat Kungen under hans tid som regent? Har du ett foto eller en berättelse? Välkommen med ditt bidrag. Kanske blir det en del av utställningen på Gustav Adolfs torg i Göteborg i sommar.

Under 2023 kommer Kungen att besöka alla Sveriges län. Det är en del av firandet av H.M. Konungens 50-årsjubileum på tronen. DD.MM. Konungen och Drottningen kommer till Göteborg den 4 juni.

Länsbesöken äger rum i residensstäderna och landshövdingarna står som värdar, berättar Mikael Appelqvist, Länsstyrelsen Västra Götaland, som samordnar besöket.

Utställning på Gustav Adolfs torg

Om du har en bild eller en berättelse från någon händelse med Kungen i länet vill vi gärna ta del av den.

I samband med en utställning i Göteborg kommer vi att vilja ha in bilder och berättelser från när Kungen har varit på besök på olika platser i länet. Varmt välkommen med dina förslag, hälsar Mikael Appelqvist.

Så här gör du

Skicka dina förslag med e-post till kommunikation.vastragotaland@lansstyrelsen.se senast 1 mars 2023. Skicka bild eller berättelse, eller både och. Vi återkommer till dig med mer detaljer senast 15 mars.

I ämnesraden skriver du: Kungen 50 år

Kontakt

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss