Starta livsmedelsverksamhet – digital föreläsning
Välkommen till en digital föreläsning där du får matnyttig information och ett givande nätverk inför starten av din verksamhet. Informationen vänder sig till alla typer av verksamheter inom livsmedelshantering.
Målgrupp
Vi vänder oss till dig som vill starta en livsmedelsverksamhet, framför allt på landsbygden, med inriktning på olika typer av gårdsförädling.
Om föreläsningen
Vid föreläsningen får du bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas samt vilken kontrollmyndighet som är aktuell.
Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal, med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.
Föreläsare
Förläsare är Johanna Eriksson som är rådgivare inom livsmedelssäkerhet och småskalig livsmedelsförädling på Länsstyrelsen i Västra Götaland.
Praktisk information
Föreläsningen hålls digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst hörlurar för att både höra och höras bättre.
Några dagar innan föreläsningen får du en länk till mötet samt program och övrig information till din e-post.
Föreläsningen är kostnadsfri men din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag. Det är därför viktigt att du hör av dig i god tid om du får förhinder.
Aktiviteten kan komma att ställas in vid för få deltagare.
Föreläsningen finansieras delvis med medel från Strategisk Plan.
- Var:
- Digitalt via Skype.
- Kostnad:
- Kostnadsfritt. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdagen.
- Sista anmälningsdag:
- 19 jan 2025
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom en timma via e-post – hör av dig till oss så kan vi kontrollera att din anmälan är registrerad.
Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.
Om aktiviteten är fullbokad är du välkommen att kontakta kursansvarig Johanna Eriksson (kontaktuppgifter nedan) för att komma med på en reservlista.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.