10 okt 2024 klocka 10.00 - 12.00

AI för landsbygdsföretagare

Bokstavsbrickor som formar ordet ChattGPT.

Foto: Pixabay.

Välkommen till en föreläsning där du får du lära dig hur du som landsbygdsföretagare kan använda dig av AI i din marknadsföring på bästa sätt.

Hur kan du på ett enkelt sätt använda AI-verktyg, exempelvis ChatGPT, för att generera texter och inlägg till sociala medier och i annan kommunikation? Vad bör du tänka på och hur kommer du igång? Detta och mycket annat får du veta på denna föreläsning.

Målgrupp

Landsbygdsföretagare inom livsmedel och besöksnäring.

Praktisk information

Föreläsningen hålls digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling. Vi rekommenderar att du använder headset för att både höra och höras bättre.

Länken du använder för att koppla upp dig på Skype skickas ut veckan före föreläsningen.

Föreläsningen är kostnadsfri men din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag, så det är viktigt att du hör av dig i tid om du får förhinder.

Var:
Digitalt via Skype.
Kostnad:
Kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
03 okt 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post, hör av dig till Erika Kvarnlöf så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad. Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarig Erika Kvarnlöf (kontaktuppgifter nedan).

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Det finns 20 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 3 oktober klockan 23.59.

Vill du vara med på deltagarlistan som skickas ut inför kursen? (obligatoriskt) * (obligatorisk)
Vill du vara med på deltagarlistan som skickas ut inför kursen? (obligatoriskt)


Så hanterar vi dina personuppgifter

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.

Logotyp: Medfinansieras av EU

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss