27 sep 2024 klocka 09.00 - 12.00

Workshop om rådgivning inom Greppa Näringen och Ekologisk produktion

En traktor som kör på en vidsträckt åker. 

Foto: Ida Edgren.

Välkommen till en workshop där vi diskuterar inriktningen på rådgivningen inom Greppa Näringen och Ekologisk produktion. Det blir också tillfälle att bygga nätverk med rådgivare utanför din egen organisation.

Markus Hoffman från LRF medverkar och kommer att prata om bland annat klimatfrågan.
Markus har arbetat på LRF med vatten och hållbarhetsfrågor under drygt 20 år. Han har varit med i Greppas ledning sedan projektet startade. Markus tog emot våtmarkspriset 2023, något du kan läsa mer om här:

Markus Hoffmann årets mottagare av Våtmarkspriset, Greppa näringen Länk till annan webbplats.

Inom Greppa Näringen har vi som mål att långsiktigt prioritera klimat och biologisk mångfald med de extra medel vi fått i nya programperioden. Inom ekoproduktionen prioriterar vi för närvarande utveckling och förbättring till befintliga ekoproducenter. Vi vill gärna ha era inspel på detta.

Vid träffen kommer vi också att diskutera hur vi kan utveckla rådgivningen och vad som behövs för att få den att flyta bättre. Vi avslutar med gemensam lunch.

Före workshopträffen får du en kallelse med mer information till din e-post.

Målgrupp

Aktiva rådgivare inom Greppa Näringen och ekologisk produktion. Vi riktar oss också till åtgärdssamordnare för LOVA (Lokala vattenvårdsprojekt).


Var:
Herrljunga hotell och konferens
Kostnad:
Kostnadsfritt. Länsstyrelsen bjuder på fika och lunch.
Sista anmälningsdag:
20 sep 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post - hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarige: Kajsa Lycke, 010-224 53 02, e-post kajsa.lycke@lansstyrelsen.se för att komma med på reservlistan.

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Det finns 40 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 20 september klockan 23.59.
Jag vill ha lunch (ja/nej) (obligatorisk) * (obligatorisk)
Jag vill ha lunch (ja/nej) (obligatorisk)Så hanterar vi dina personuppgifter

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.

Greppa näringens logotyp
Logotyp: Medfinansieras av EU

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss