25 sep 2024 klocka 09.00 - 12.00

Upptäck kraften i sociala medier för landsbygdsföretag

Smartphone som visar appar från sociala medier

Du som driver ett landsbygdsföretag inom besöksnäring eller livsmedelsverksamhet har nu möjlighet att delta på en kostnadsfri kurs om sociala medier. Är du redo att ta ditt landsbygdsföretag till nästa nivå? Då är den här föreläsningen ett måste för dig.

I denna föreläsning med Erika Kvarnlöf från Länsstyrelsen Västra Götaland får du värdefulla insikter om hur du kan nyttja sociala medier för att driva tillväxt för ditt landsbygdsföretag.

Praktiska Tips och Tricks: Lär dig användbara verktyg och strategier för att öka synligheten, engagemanget och försäljningen online.

Inspirerande Fallstudier: Utforska framgångsrika exempel från andra landsbygdsföretag som har lyckats skapa en stark närvaro på sociala medier.

Denna föreläsning är en unik möjlighet att boosta ditt företags närvaro och nå ut till en bredare publik. Anmäl dig nu för att säkra din plats och ta det första steget mot framgång!

Sprid gärna ordet till andra landsbygdsentreprenörer som du tror kan dra nytta av denna kunskap. Tillsammans kan vi skapa en blomstrande landsbygd!

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäring eller livsmedelsverksamhet och är verksam i Västra Götaland.

Praktisk information

Föreläsningen är digital via Skype. Du får en anmälningslänk och mer information i god tid innan.

Föreläsningen är kostnadsfri men din anmälan är dock bindande efter sista anmälningsdag så det är viktigt att du hör av dig i tid om du får förhinder.

Var:
Digitalt via Skype
Kostnad:
Kursen är kostnadsfri.
Sista anmälningsdag:
18 sep 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Det finns 25 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 18 september klockan 23.59.


Kontakt

Namn: Erika Kvarnlöf
Telefon: 010-224 53 17
E-post: erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Medfinansieras av EU

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss