Risk för skogsbrand i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

16 maj 2024 klocka 09.30 - 12.00

Nätverksträff inom detaljplanering

Länsstyrelsevapnet mot en blå bakgrund

Länsstyrelsen i Västra Götaland bjuder in till nätverksträff inom detaljplanering. Vid träffen får du information, rådgivning och kunskapsutbyte med Länsstyrelsen, andra myndigheter och kollegor från länets kommuner.

Temat för träffen är miljökvalitetsnormer (MKN) för luft. Du får bland annat höra om hur olika byggnadskonstellationer, träd och buskar påverkar luftmiljön, luftströmningen, absortion och trafikförändringar. Vi pratar om lagstiftning och vad du behöver tänka på vid bedömning av luftkvaliteten. Vi pratar också om när det är krav på luftutredningar, vilken vägledning som finns och hur luftmiljön regleras i detaljplanen.

Målgrupp

Handläggare inom detaljplanering i länets kommuner.

Praktisk information

Några dagar innan träffen skickar vi ut ett detaljerat program och en möteslänk så du kan koppla upp dig till Skype-mötet. Det går också att ringa in till mötet, men vi ser helst att du kopplar upp dig via datorn för att kunna ta del av presentationerna. Om ni är fler som deltar från din kommun kan ni gärna koppla upp er gemensamt.

Var:
Mötet hålls digitalt på Skype.
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
03 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 3 maj klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.

Kontakt

Samhällsbyggnadsenheten

Länsstyrelsen Västra Götaland

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss