Höga flöden i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

07 feb 2024 klocka 09.30 - 13.00

Starta livsmedelsverksamhet, digital föreläsning

Charkdisk med korvar, skinkor och andra charketurier.

Foto: Johanna S Eriksson

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Informationen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Föreläsningen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftning, vilka tillstånd som kan behövas och vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal, med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Målgrupp

Aktiviteten vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet, framförallt på landsbygden med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Denna aktivitet finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet

Praktisk information

Föreläsningen hålls digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion och stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Veckan innan föreläsningen får du ett mejl med länk till föreläsningen, program och övrig information.

Var:
Digitalt via Skype.
Kostnad:
300 kronor, exklusive moms (faktureras i efterhand)
Sista anmälningsdag:
31 jan 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig mejladress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Obs! Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan via e-post inom en timma ska du höra av dig till oss så kan vi kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om du ska anmäla flera personer behöver du gå in på sidan manuellt efter varje anmälan. Uppdatera inte sidan och tryck inte på tillbaka-knappen. Då finns risk att du anmäler dig själv flera gånger.

Om aktiviteten är fullbokad, kontakta kursansvarig Johanna Eriksson (kontaktuppgifter nedan) för att komma med på reservlistan.

Aktiviteten kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 31 januari klockan 23.59.

Kontakt

Johanna Eriksson, rådgivare inom livsmedelssäkerhet och småskalig livsmedelsförädling på Länsstyrelsen Västra Götaland
Telefon: 010-224 52 23
Mejladress: johanna.s.eriksson@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss