Ekologisk certifiering av livsmedel

Funderar du på att eko-certifiera din livsmedelsförädling? Kom då på vår kursdag. Vi pratar om regler och mervärden samt vad du behöver tänka på.
En hel del av de produkter som odlas eller föds upp på ekologiskt certifierade gårdar förädlas och säljs som konventionellt producerad mat. Vi reder ut hur regelverket ser ut och pratar om vilka mervärden du kan få med en certifierad produkt. Med på kursen är representanter från KRAV och certifieringsorgan.
Varmt välkommen!
Målgrupp
Kursen vänder sig i första hand till dig som är livsmedelsförädlare eller funderar på att starta med livsmedelsförädling. Föreläsningen finansieras inom projektet Eko från jord till bord med medel från Ekosatsningen inom livsmedelsstrategin.
Praktisk information
Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika och lunch. Antal platser är begränsade.
- Var:
- Vara Folkhögskola
- Kostnad:
- Kostnadsfritt
- Sista anmälningsdag:
- 12 sep 2023
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Kontakt
Jan Hill
E-post till Jan Hill
Telefon 010-224 52 40
Lina Morin
E-post till Lina Morin
Telefon 010-224 53 03
