Risk för skogsbrand i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

19 sep 2023 klocka 09.00 - 16.00

Ekologisk certifiering av livsmedel

Funderar du på att eko-certifiera din livsmedelsförädling? Kom då på vår kursdag. Vi pratar om regler och mervärden samt vad du behöver tänka på.

En hel del av de produkter som odlas eller föds upp på ekologiskt certifierade gårdar förädlas och säljs som konventionellt producerad mat. Vi reder ut hur regelverket ser ut och pratar om vilka mervärden du kan få med en certifierad produkt. Med på kursen är representanter från KRAV och certifieringsorgan.

Varmt välkommen!

Målgrupp

Kursen vänder sig i första hand till dig som är livsmedelsförädlare eller funderar på att starta med livsmedelsförädling. Föreläsningen finansieras inom projektet Eko från jord till bord med medel från Ekosatsningen inom livsmedelsstrategin.

Praktisk information

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika och lunch. Antal platser är begränsade.

Var:
Vara Folkhögskola
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
12 sep 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 40 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 12 september klockan 23.59.






Ange postnumret utan mellanslag


XXXXXX-XXXX

EKO från jord till bord.

Kontakt