14 sep 2023 klocka 09.00 - 12.00

Samråd om kompetensutveckling inom Greppa Näringen och Ekologisk produktion

Tre kor på grönbete.

Foto: Martin Fransson.

Länsstyrelsen bjuder in till samråd om vad vi vill göra inom områdena Greppa Näringen och Ekologisk produktion. Vi vill ha din hjälp att i samråd prioritera vad som behöver göras inom dessa områden i Västra Götaland.

Bakgrund

I den nya jordbrukspolitiken finns som tidigare medel för kompetensutveckling och rådgivning inom områdena Greppa Näringen och Ekologisk produktion. Det är cirka 38 respektive 15 miljoner kronor för åren 2023–2027. Nu vill vi ha din hjälp att prioritera vad som ska göras för att uppnå målen inom Greppa Näringen och Ekologisk produktion. Målet är att gemensamt använda medlen där de gör mest nytta för miljömålen och för näringen.

Specifikationer

Samrådet äger rum 14 september klockan 9–12 hos Vara folkhögskola. Det är kostnadsfritt att delta och Länsstyrelsen bjuder på både fika, och även lunch om du fyller i önskemål om det i samband med din anmälan. Ska du även delta på eftermiddagens kick-off för Greppa Näringen och Ekologisk produktion och har anmält lunch i samband med din anmälan dit? Då ska du inte fylla i önskemål om lunch här också. Kontakta oss om du har du allergier eller specialkost.

Är aktiviteten fullbokad? Kontakta Kajsa Lycke på telefon 010-224 53 02 eller mejl kajsa.lycka@lansstyrelsen.se så skriver vi upp dig på en reservlista.

Målgrupp

Du som vill påverka vilken kompetensutveckling som sker i länen de närmaste två åren. Du kan till exempel vara en aktör som genomför kompetensutveckling eller rådgivning, eller representant för näringen.

Var:
Vara folkhögskola.
Kostnad:
Ingen avgift.
Sista anmälningsdag:
05 sep 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Hör av dig om du inte har fått en mejlbekräftelse på din anmälan inom en timme. Då kontrollerar vi manuellt att du är anmäld.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 5 september klockan 23.59.
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt

Landshövding

Sten Tolgfors

Besöksadress

Se Kontakta oss

Postadress

403 40 Göteborg

Organisationsnummer

202100-2361

Följ oss