Aktuella varningsmeddelanden i Västra Götalands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 maj 2023 klocka 13.00 - 16.30

Starta livsmedelsverksamhet
– digital föreläsning

Livsmedel i disk

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Informationen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Föreläsningen ger dig bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas och vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal när det gäller flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet, framförallt på landsbygden, med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Aktiviteten finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet.

Praktisk information

Föreläsningen körs digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha kamerafunktion och stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. En länk till föreläsningen, tillsammans med program och övrig information skickas via e-post veckan innan kurstillfället.

Föreläsningen kan komma att ställas in om vi får för få deltagare.

Var:
Digitalt via Skype
Kostnad:
300 kronor (exkl moms). Faktureras i efterhand.
Sista anmälningsdag:
16 maj 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 maj klockan 23.59.

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om aktiviteten är fullbokad - kontakta kursansvarig Johanna Eriksson för att komma med på reservlistan.

Om du har någon allergi eller behov av hjälpmedel hör av dig till Johanna Eriksson.

Kontakt

Johanna Eriksson
Rådgivare inom livsmedelssäkerhet och småskalig livsmedelsförädling
010-224 52 23
johanna.s.eriksson@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt