27 apr 2023 klocka 10.00 - 12.00

Instagram för landsbygdsföretagare

En person håller i en mobiltelefon och fotar av en skål med morötter.

Att använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag är idag en självklarhet. En kanal som har blivit populär och som är ett bra sätt att nå ut via är Instagram.

På den här föreläsningen får du lära dig hur du som landsbygdsföretagare kan använda dig av Instagram på bästa sätt. Hur skapar du bra innehåll, hur kan du använda dig av stories och vilka hasthags fungerar bäst är bara några av de saker du får ta del av. Vi pratar även om vilka tider på dygnet det är bäst att publicera ett inlägg och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att nå ut till fler.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta företag på landsbygden.

Praktisk information

Var:
Digitalt via Skype. Du kopplar upp dig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda veckan före föreläsningen.
Kostnad:
300 kr plus moms. Dokumentation ingår. Anmälan är bindande. För avbokningar efter sista anmälningsdag faktureras hela avgiften.
Sista anmälningsdag:
20 apr 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 18 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 20 april klockan 23.59.Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom en timme via e-post, hör av dig till kursansvarig Erika Kvarnlöf så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarig Erika Kvarnlöf för att anmäla dig till reservlistan.

Kontakt

Erika Kvarnlöf, Länsstyrelsen Västra Götaland
Rådgivare inom landsbygdsutveckling
010-224 53 17
erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt