Aktuella varningsmeddelanden i Västra Götalands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

30 mar 2023 klocka 09.00 - 16.00

Utbildning om dricksvattenförsörjning vid höjd beredskap - Göteborg

Dricksvatten i glas. Foto: Anders Rudäng.

Utbildningen riktar sig främst till dig som ansvarar för en kommuns nödvattenplanering eller kontinuitetsplanering inom dricksvattenförsörjning. Anmäl dig senast 31 januari.

Länsstyrelsen har på regeringens uppdrag tagit fram en utbildning för länets kommuner om dricksvattenförsörjning vid höjd beredskap. Fokus under dagen kommer att vara att inkludera perspektivet höjd beredskap i kontinuitetsplanering inom dricksvattenområdet samt nödvattenplanering.

Utbildningen riktar sig främst till dig som ansvarar för nödvattenplanering och kontinuitetsplanering inom dricksvattenförsörjningen, vi tror minst representant från VA och säkerhetssamordnare eller liknande roll.

Utbildningen är kostnadsfri. Länsstyrelsen bjuder på lunch och fika.

Bidra med egna erfarenheter

Är du redan expert på detta eller har du erfarenheter som du vill dela? Vi vill gärna lyfta goda exempel, men även erfarenheter av svårigheter som kan uppstå. Hör av dig till kursansvarig (kontaktuppgifter nedan), om du kan tänka dig att dela med dig av egna erfarenheter under dagen.

Välj den utbildning som ges i din delregion

På denna sidan kan du anmäla dig till tillfället i Göteborg den 30 mars. Utbildningen kommer att genomföras delregionsvis på ytterligare tre platser i länet. Välj i första hand det tillfälle som ges i den delregion som din kommun tillhör. Preliminära datum och platser är:

Var:
Göteborg, Länsstyrelsens Hörsal, Stora Badhusgatan 2A.
Kostnad:
Utan kostnad
Sista anmälningsdag:
31 jan 2023

Anmälan, Göteborg 30 mars

Sista anmälningsdag är den 31 januari.

Om utbildningen är fullbokad, kontakta kursansvarig (kontaktuppgifter nedan) för att anmäla dig till reservlistan. Mejla även om du behöver specialmat eller till exempel har allergier som vi behöver ta hänsyn till.

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du inte fått en bekräftelsen inom en timme, hör av dig till kursansvarig , så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 31 januari klockan 23.59.

Kontakt kursansvarig

Liselotte Lindgren, vattenvårdshandläggare
Telefon: 010-2244 253
E-post: liselotte.lindgren@lansstyrelsen.se

Kontakt